[two_third]

Applause - verktyg och tjänster för testning av webb- och mobilappar.

 

Applause använder professionella testare som testar under verkliga förhållanden, dvs på riktig hårdvara i de miljöer där dina användare finns.

 

Applause säkerställer att dina webb- och mobilappar fungerar varje gång, överallt, för alla användare.

[/two_third] [one_third_last] [tvideo type="youtube" clip_id="jtj_PR6jHz8" align="right" height="315" width="460" theme="light"] [/one_third_last]

 

applause

Smartphones, och ett ökat antal varianter av webbläsare de senaste åren, har gjort att arbetet med att utveckla och kvalitetssäkra webbtjänster och tillhörande mobilappar mångdubblats. Kvalitestsäkringsavdelningen kan ha svårt att räcka till när arbetsbelastningen ökar  i samband med en release.

Applause tjänster stärks kvalitetssäkringsavdelningen när det behövs som mest. Dessutom behövs inte en intern uppsättning av all hårdvara, OS-versioner och webbläsare som releasen skall stödjas. Applause kan genomföra tester under en väldigt kort tid, enstaka dagar. Och, kanske viktigast, testerna kan genomföras i olika länder över hela världen utan att företagen behöver ha resurser på plats.

Applause har ett mycket konkurrenskraftigt pris på sina tjänster genom sitt upplägg med community testing kombinerat med ett sofistikerat belöningssystem till de testare som deltar. Applause kan genomföra både exploratory testing och test case execution. Vi rekommenderar våra kunder att använda exploratory testing även om det finns testfall framtagna. Dels pga av att det är mer kostnadseffektivt och dels för att det ger en mer grundlig testning. Eventuella testfall kan användas för att definiera fokus för testningen från gång till gång.
Applause prenumerationsupplägg på avtal innebär att kunderna kan styra fokus för testningen från gång till gång på samma sätt som om testarna var anställda av kunderna.

Applause kan genomföra alla typer av kvalitetssäkring genom testning för sina kunder. Det innefattar bland annat funktionell testning (Fn), lasttester (Ld), lokaliseringstester (Ln), säkerhetstester (Sc), användbarhetstester (Ux) och utveckla automatiska tester (Au).

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *