Medarbetare och sammarbeten

Anders Persson

Anders Persson

Anders har en civilingenjörsexamen i elektroteknik.  Han har 40 års erfarenhet av mjukvaruutveckling, främst inom Telekommunikations och CAD/CAM industrin. Anders är en erfaren verksamhetsutvecklare och har arbetat med distribuerade projekt med deltagare från olika länder i Europa, USA och Asien. Han har också arbetat som projektledare för utvecklingsprojekt och testprojekt i olika organisationer,  samt som process och kvalitetsledare, utvärderare och granskare.


 

Arne arbetar som principal consultant, coach och utbildare i egna bolaget Aqqurite. Agile, Lean och processförbättring är

Arne Åhlander

Arne Åhlander

tongivande inslag i Arnes arbete med kundernas ledningsgrupper. Arne har 20 års erfarenhet från ledande befattningar inom IT
och telecom-sektorn samt programvaruutvecklande företag. Erfarenheten omfattar företagsledning, produktledning, processledning och konsulttjänster inom dessa områden.

Arne har arbetat med företag såsom Ericsson, SonyEricsson, Telenor, ABB och IKEA IT. Han har hållit seminarier och utbildningar för bland annat Alten, Axis, Combitech, DnBNOR, Ericsson, IFS, Scalado, Sydsvenskan, Statoil, SAAB AB och Volvo IT.

Arne är Certified Scrum Trainer (CST), Management 3.0 Licensed Facilitator och Training
from the Back of the Room (TBR) Certidfed Trainer.

 


 

Caroline Lindberg

Caroline Lindberg

Caroline hjälper sina kunder att arbeta strategiskt och långsiktigt med sin kommunikation och relationsmarknadsföring. Oftast handlar det om att renodla sina affärsmässiga budskap och sätta formen för sina relationer med kunder och potentiella kunder. Caroline har erfarenheter från beslutsprocesser i både privat och offentlig verksamhet.

 

 

 


 

 

B# AB