Medarbetare

Anders Persson

Anders Persson

Anders har en civilingenjörsexamen i elektroteknik.  Han har 30 års erfarenhet av mjukvaruutveckling, främst inom Telekommunikations och CAD/CAM industrin. Anders är en erfaren verksamhetsutvecklare och har arbetat med distribuerade projekt med deltagare från olika länder i Europa, USA och Asien. Han har också arbetat som projektledare för utvecklingsprojekt och testprojekt i olika organisationer,  samt som process och kvalitetsledare.


 

Sally Tantawy

Sally Tantawy

Sally är designer med 5 års universitetsstudier i Egypten i bagaget och arbetar nu med att designa websidor, trycksaker etc. Sally älskar att blanda kulturer i sin design. ”Jag är en ambitiös person med mycket energi och ett brinnande intresse för skapande.”

 

 


Baraa Hatem

Baraa Hatem

Baraa utvecklar weblösningar med utvecklingsmiljön spring.io. Efter 4 års universitetsutbildning inom mjukvara i Bagdad kom Baraa till Sverige för att arbeta med senaste tekniken inom webbutveckling. ”Jag är en energisk person som besitter god samarbetsförmåga och förmåga att kommunicera effektivt. Jag är också en flexibel person som åtnjuter utmaningar.”


Arne arbetar som principal consultant, coach och utbildare i egna bolaget Aqqurite. Agile, Lean och processförbättring är

Arne Åhlander

Arne Åhlander

tongivande inslag i Arnes arbete med kundernas ledningsgrupper. Arne har 20 års erfarenhet från ledande befattningar inom IT
och telecom-sektorn samt programvaruutvecklande företag. Erfarenheten omfattar företagsledning, produktledning, processledning och konsulttjänster inom dessa områden.

Arne har arbetat med företag såsom Ericsson, SonyEricsson, Telenor, ABB och IKEA IT. Han har hållit seminarier och utbildningar för bland annat Alten, Axis, Combitech, DnBNOR, Ericsson, IFS, Scalado, Sydsvenskan, Statoil, SAAB AB och Volvo IT.

Arne är Certified Scrum Trainer (CST), Management 3.0 Licensed Facilitator och Training
from the Back of the Room (TBR) Certidfed Trainer.

 


 

Caroline Lindberg

Caroline Lindberg

Caroline hjälper sina kunder att arbeta strategiskt och långsiktigt med sin kommunikation och relationsmarknadsföring. Oftast handlar det om att renodla sina affärsmässiga budskap och sätta formen för sina relationer med kunder och potentiella kunder. Caroline har erfarenheter från beslutsprocesser i både privat och offentlig verksamhet.

 

 

 


 

 

B# AB